Lid Worden

We staan altijd met open armen klaar als er nieuwe kinderen zich willen komen inschrijven. De eenvoudigste manier is om voor de start van een activiteit naar het lokaal te komen en daar iemand aan te spreken. We hebben onze leiding braaf geleerd u dan door te sturen naar de verantwoordelijke voor de inschrijvingen. Om het hele proces te vergemakkelijken, kunt u via dit inschrijvingsformulier uw gegevens al doorgeven.

We raden wel aan om vooraf eens contact op te nemen met onze eenheidsleiding of met de leiding van de tak waar uw kind dan terecht zou komen. Op die manier bent u wel zeker dat die bepaalde tak wel een activiteit aan het lokaal heeft.

Wij bieden nieuwe leden 3 probeer-activiteiten aan, zonder dat u daar inschrijvingsgeld moet voor betalen. In deze 'proefperiode' is uw kind gratis verzekerd. Na de 3de keer vragen we dan om de knoop door te hakken. We moeten alle leden namelijk verzekeren via FOS, en dan kunnen we hen op tijd laten weten dat uw kind effectief deel uitmaakt van onze toffe eenheid.

Het lidgeld bedraagt € 55 per werkingsjaar. Hierin inbegrepen zitten de algemene werkingskosten en de kosten voor de verzekering. Liefst worden de lidgelden betaald per overschrijving op onze rekening (BE56 0017 0672 3888). Via FOS bieden we ook een lidgeld aan verminderd tarief aan. Als u denkt hierop aanspraak te kunnen maken, neemt u contact op met onze eenheidsleiding

Let wel op! Elke eerste zondag van de maand knijpt de leiding er een dagje tussenuit om op familiebezoeken te gaan!